Fahrenheitstraat 625, Den Haag
+31 70 363 1819
Contact
0
Over Ons
Team Ed Boele
Ons Verhaal
Assortiment
Hollandse kazen
Buitenlandse kazen
Bieren
Kaasbruidstaart
Horeca
Nieuws
Recepten
Webshop
Kaas op Brood
Van de Boerderij
Van de Kaasmakerij
Kaas bij de Borrel
Borrelkazen
Kaasplanken
Delicatessen
Kaas in de Keuken
Kaasfondue
Raclette
Kaas en Koken
Dranken
Wijn en Port
Bier
Overige
Kaasgereedschap
Kaascadeau's
0
Homepage
Recepten
Kaasfondue Met Bospaddenstoelen
Kaasfondue met bospaddenstoelen
Bereidingstijd circa
30 minuten
Bereidingswijze
Laat de kaas op kamertemperatuur komen.
Maak een klein beetje roux van boter en bloem.
Voeg rustig, al roerend, de wijn toe en breng tegen de kook.
Laat de geraspte kaas beetje bij beetje smelten, tot het een glad mengsel is.
Zorg dat de fondue tégen de kook blijft.
Voeg naar wens een half borrelglaasje kirsch toe.
EET SMAKELIJK!
Ingredienten
4 Personen
500 gram
Doruveal met bospaddenstoelen en kruiden
500 gram
Beaufort
4 dl
droge witte wijn (Sauvignon, Bruno Andreu)
halve eetlepel
bloem en boter
eventueel half borrelglaasje
Kirsch
Een heerlijke kruidige fondue met veel karakter. Nieuw dit najaar!